Dagje Lipdub maken

Lipdub

Dagje Lipdub maken

DAGJE LIPDUB MAKEN

Een lipdub is een spontane videoclip, bestaande uit één enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Een dagje lipdub maken staat garant voor een dagdeel vol creativiteit, spontaniteit en hilariteit!

Hoewel een lipdub er uit ziet als een spontaan opgenomen filmpje, zul je merken dat er behoorlijk wat voorbereiding aan vooraf gaat. Hierbij wordt een beroep gedaan op de creativiteit en samenwerkingsvaardigheden van de groep. Alles wordt zelf uitgevoerd, van het maken van de choreografie en het bedenken van een scenario tot het aankleden van de set. Bij elk dagje lipdub maken wordt je begeleidt door dagjemaken.nl professionals, denk hierbij aan regisseur, producers en cameraman.

Een dagje lipdub maken kan niet gek genoeg zijn, letterlijk alles wordt uit de kast getrokken om de clip zo leuk mogelijk te maken: jurken, pruiken, make-up... en natuurlijk té gekke danspasjes!

Zie je de dag toch iets anders voor je? Laat het ons dagjemaken.nl weten, we denken graag mee hoe we het kunnen plaatsen in jullie programma!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

‘Herman Dummer, directeur van dagjemaken is een uitzonderlijke persoon die met zijn enthousiasme en energie het onmogelijke weet waar te maken. Zijn enthousiasme weet hij over te brengen op het team, de betrokkenen en het product. Het was een feest om met dagjemaken een lipdub op te nemen!’

Plan Nederland

WIL JE OOK EEN DAGJE LIPDUB MAKEN? NEEM CONTACT OP!