Dagje magazine maken

Magazine

DAGJE MAGAZINE MAKEN

Tijdens een dagje magazine maken kan je ervoor kiezen om een mooi papieren exemplaar te maken of om een e-magazine te ontwerpen. Je gaat samen met journalisten aan de slag om de juiste content te verzamelen zodat je een magazine hebt wat informeert, entertaint en natuurlijk humor bevat!

Allereerst vindt er een ontmoeting plaats met het team van dagjemaken.nl. Na alle uitleg ga je met elkaar aan de slag in een redactieoverleg. Hoe komt de voorpagina eruit te zien? Er zijn veel tussentijdse vergaderingen onder leiding van jullie eigen eindredactie. Zo sluiten alle items en illustraties goed bij elkaar aan en creëer je een echt magazine.

Een spannend dagje met veel leuke deadlines, waar communicatie dus key is! Er worden columns geschreven, moeten daar meer of minder woorden toegepast worden? De opmaak, hoe ziet deze eruit en hoe houden we deze consistent? Beeldmateriaal is belangrijk om een beleving te creëren, je leert zelf foto’s en illustraties maken die goed passen bij de teksten.

Op basis van alle aangeleverde inhoud wordt de vormgeving door één van onze professionals op maat gemaakt. Zo hebben jullie een tastbare offline of online herinnering aan deze dag!

Zie je de dag toch iets anders voor je? Laat het ons weten, we denken graag mee hoe we het kunnen plaatsen in jullie programma!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

 
 

Meer weten?

Neem contact op met:

035 6267040
info@dagjemaken.nl

 
 

WIL JE OOK EEN DAGJE MEDIA MAKEN? NEEM CONTACT OP!