Dagje media maken

Media

Dagje magazine maken

DAGJE MEDIA MAKEN

Wij kunnen ons voorstellen dat je meerdere items wil maken. Misschien is er wel één topic waar jullie graag meerdere media kanalen voor willen gebruiken? Kies dan voor een dagje media maken. Je gaat samen met een team van dagjemaken.nl professionals aan de slag om de juiste content te verzamelen. Je maakt een televisie-item, radio-item, lipdub, neemt deel in één van onze workshops of misschien wel allemaal. Daarnaast gaat er een team aan de slag om artikelen te schrijven, wat natuurlijk ondersteund moet worden met zelf gemaakt beeldmateriaal. Een dagje media maken is dus van alle markten thuis.

Op basis van alle aangeleverde inhoud wordt de vormgeving door één van onze dagjemaken.nl professionals op maat gemaakt en samengevoegd in een online magazine. Een tastbaar eindresultaat van het dagje media maken, waar over een paar jaar nog steeds met veel plezier op teruggekeken kan worden.

Zie je de dag toch iets anders voor je? Laat het ons dagjemaken.nl weten, we denken graag mee hoe we het kunnen plaatsen in jullie programma!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

WIL JE OOK EEN DAGJE MEDIA MAKEN? NEEM CONTACT OP!