Dagje Media Maken

Media

Dagje Media Maken

DAGJE MEDIA MAKEN

Wij kunnen ons voorstellen dat je meerdere televisie items wil maken. Misschien is er wel één topic waar jullie graag meerdere media kanalen voor willen gebruiken? Kies dan voor een dagje media maken. Je gaat samen met een team van professionals aan de slag om de juiste content te verzamelen. Je maakt een commercial, lipdub of nieuws item, of misschien wel allemaal. Daarnaast gaat er een team aan de slag om artikelen te schrijven, wat natuurlijk ondersteund moet worden met eigen gemaakt beeldmateriaal. Een leuke manier om je bedrijf op de kaart te zetten maar ook om intern een onderwerp bespreekbaar te maken.

Bij dagjemaken.nl geloven we erin dat je creatiever bent dan je denkt, we gaan er met een dagje media maken dan ook voor zorgen dat je hierachter komt. Belangrijk is dat het een spannend dagje wordt met veel leuke deadlines, veel humor en de bloopers kunnen we ook verzamelen.

Op basis van alle aangeleverde inhoud wordt de vormgeving door één van onze professionals op maat gemaakt. Je kan een keuze maken uit verschillende pakketen, waarin je een standaard lay-out kiest.

Dit is geen standaard dagje, dus wil je wel graag meerdere facetten van de media inzetten maar weet je nog niet hoe? Laat het ons weten, we denken graag mee hoe we het kunnen inpassen in jullie programma!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

 

 

Meer weten?

Neem contact op met:

035 6267040
info@dagjemaken.nl


WIL JE OOK EEN DAGJE MEDIA MAKEN? NEEM CONTACT OP!