dagje radio maken

Radio

dagje radio maken

DAGJE RADIO MAKEN

Tijdens een dagje radio maken leer je echt communiceren! Je leert hoe je verschillende platen aan elkaar praat, het zogenoemde praatje, plaatje. Nog belangrijker misschien, je leert van een echte radiocoach hoe je teksten repeteert; hoe gebruik je het beste jouw stem? Waar ligt de klemtoon om jouw boodschap goed over te brengen?

De dag kan zo ingericht worden dat het volledig aansluit bij jullie wensen en doelstellingen. Een dagje radio maken draagt namelijk bij aan teambuilding, eens wat anders proberen en met elkaar tot een heel leuk eindproduct komen!

Allereerst vindt er een ontmoeting plaats met het team van dagjemaken.nl. Na alle uitleg, ga je als team aan de slag om verschillende radio items te bedenken. In de redactievergadering bepalen jullie welke onderwerpen uitgewerkt worden. Je gaat samen op zoek naar de juiste achtergrond-informatie, schrijft de teksten en maakt een draaischema voor de radioshow. Als iedereen er helemaal klaar voor is, breekt het grote moment aan: 'we gaan live'! Samen met het team kunnen we direct de radioshow terugluisteren. Dat belooft zeker een hilarisch moment te worden!

Zie je de dag toch iets anders voor je? Laat het ons weten, we denken graag mee hoe we het kunnen plaatsen in jullie programma!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

 

‘Het was een superdag en we hebben ons prima vermaakt! De crew heeft ons goed op weg geholpen en de sfeer was top! Onze studenten waren zeer tevreden en wij komen zeker terug met andere klassen! dagjemaken.nl is een aanrader!’

ROC Aventus – Apeldoorn

  


Meer weten?

Neem contact met ons op:

035 6267040
info@dagjemaken.nl

 

WIL JE OOK EEN DAGJE RADIO MAKEN? NEEM CONTACT OP!