dagje radio maken

Radio

dagje radio maken

DAGJE RADIO MAKEN

Heb je altijd al eens willen presenteren op de radio? Dit is het moment! Tijdens een dagje radio maken leer je  interviewen, het overbrengen van het nieuws en verkeersinformatie en hoe je verschillende platen aan elkaar praat. Nog belangrijker misschien, je leert van een echte radiocoach hoe je teksten repeteert; hoe kan je jouw stem het beste gebruiken? Waar ligt de klemtoon om jouw boodschap goed over te brengen?

Het dagje radio maken kan zo ingericht worden dat het volledig aansluit bij jullie wensen en doelstellingen. Een dagje radio maken draagt namelijk bij aan teambuilding, eens wat anders proberen en met elkaar tot een tastbaar eindproduct komen!

Allereerst vindt er een ontmoeting plaats met het team van dagjemaken.nl. Na de plenaire uitleg over het dagje radio maken, ga je als team aan de slag om verschillende radio items te bedenken. In de redactievergadering bepalen jullie welke onderwerpen uitgewerkt worden. Je gaat samen op zoek naar de juiste achtergrond informatie, schrijft de teksten en maakt een draaischema voor de radioshow. Als iedereen er helemaal klaar voor is, breekt het grote moment aan: 'we gaan live'! Samen met het team kunnen we direct de radioshow terugluisteren. Dat belooft zeker een hilarisch moment te worden!

Zie je de dag toch iets anders voor je? Laat het ons dagjemaken.nl weten, we denken graag mee hoe we het kunnen plaatsen in jullie programma!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

 

‘Het was een superdag en we hebben ons prima vermaakt! De crew heeft ons goed op weg geholpen en de sfeer was top! Onze studenten waren zeer tevreden en wij komen zeker terug met andere klassen! dagjemaken.nl is een aanrader!’

ROC Aventus – Apeldoorn

 WIL JE OOK EEN DAGJE RADIO MAKEN? NEEM CONTACT OP!