dagje televisie maken

Televisie

dagje televisie maken

DAGJE TELEVISIE MAKEN

Wat gebeurt er nou echt achter de schermen van een televisieprogramma? Hoe werkt een professionele camera? En wat komt er kijken bij het maken van een televisie item? Een dagje televisie maken wordt gemaakt door een team dat met elkaar samenwerkt aan één show. Denk hierbij aan een regisseur, cameraman, geluidsman, producer, setdresser en acteurs.

Allereerst vindt er een ontmoeting plaats met het team van dagjemaken.nl. Na de plenaire uitleg over het dagje televisie maken, gaat elk team aan de slag om een storyboard met verschillende scenario’s te creëren. Uiteraard krijgt het camera team alles te weten omtrent beeld en geluid van onze dagjemaken.nl professionals. Zodra alle knoppen op groen staan kunnen de opnames beginnen! En zoals bij elk televisie programma gaat dit met veel bloopers! We sluiten de dag gezamenlijk af en bekijken het tastbare eindresultaat.

Een commercial, nieuws-item, persiflage, soap, documentaire, vlog, talkshow of spelshow? Tijdens een dagje televisie is alles mogelijk!

Zie je de dag toch iets anders voor je? Laat het ons dagjemaken.nl weten, we denken graag mee hoe we het kunnen plaatsen in jullie programma!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

‘Dagje televisie maken was een groot succes. Al de deelnemers hebben het ontzettend naar hun zin gehad en we hebben vreselijk gelachen! Iedereen kon zich helemaal vinden in z’n rol of dit nu achter of voor de camera was. We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor deze leuke dag en zullen het zeker anderen aanbevelen!’

Gemeente Almere

WIL JE OOK EEN DAGJE TELEVISIE MAKEN? NEEM CONTACT OP!