dagje televisie maken

Televisie

dagje televisie maken

DAGJE TELEVISIE MAKEN

Tijdens een dagje televisie maken zorgt het professionele team van regisseurs, producers, camera-, geluid- en lichtmensen dat er een gevarieerd televisieprogramma ontstaat met de juiste mix van informerende, entertainende en humoristische televisie-items.

De dag kan dusdanig ingericht worden dat het volledig aansluit bij de wensen en doelstellingen. Een dagje televisie maken draagt namelijk bij aan teamverband, iets nieuws proberen en met elkaar tot een eindproduct komen waarbij ‘fun’ voorop staat.

Allereerst vindt er een ontmoeting plaats met het team van dagjemaken.nl. Na de plenaire uitleg, gaat elk team aan de slag om een storyboard te creëren. Aan de hand van het storyboard kunnen er verschillende scenario’s geschreven worden. Uiteraard krijgt het camera team de in’s & out’s te horen omtrent beeld en geluid van onze professionals. Zodra alle knoppen op groen staan kunnen de opnames beginnen! En zoals bij elk televisie programma; dit gaat met veel bloopers! We monteren het liefst op de dag zelf nog het gehele televisie item zodat jullie met een tastbare en mooie herinnering de dag kunnen afsluiten.

Zie je de dag toch iets anders voor je? Laat het ons weten, we denken graag mee hoe we het kunnen plaatsen in jullie programma!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN

‘Dagje televisie maken was een groot succes. Al de deelnemers hebben het ontzettend naar hun zin gehad en we hebben vreselijk gelachen! Iedereen kon zich helemaal vinden in z’n rol of dit nu achter of voor de camera was. We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor deze leuke dag en zullen het zeker anderen aanbevelen!’

Gemeente Almere

 


Meer weten?

Neem contact met ons op:

035 6267040
info@dagjemaken.nl

 

WIL JE OOK EEN DAGJE TELEVISIE MAKEN? NEEM CONTACT OP!