Dagje media maken

Workshop

Workshops dagjemaken.nl

DAGJE WORKSHOP

Geen tijd voor een langere workshop of wil je meer? Kies dan voor één van de aanvullende workshops van dagjemaken.nl. Wij bieden verschillende workshop op het vlak van media aan, denk hierbij aan fotograferen, acteren, presenteren, schrijven, vloggen of filmen met je smartphone. Wil je wat anders? Geen probleem! Samen met een team van professionals kijken we wat het beste aansluit bij de wensen van de dag en weten wij van elke workshop weer iets unieks te maken!

  fa-camera  

Fotograferen

Fotograferen doet vrijwel iedereen!  Een góede foto maken is echter wat anders dan enkel op een knopje drukken. Tijdens deze workshop leer je de basis technieken van fotografie. Na een korte uitleg gaan de deelnemers op pad om verschillende opdrachten uit te voeren en een reportage foto’s te maken.

Acteren

Een ervaren acteur geeft uitleg over het vak acteren. Hoe kun je lichaamstaal gebruiken om een rol realistisch neer te zetten? Wat is de invloed van klemtonen? Aan de hand van een soapscene zullen de deelnemers de scene ‘goed’ leren spelen. Een workshop vol humor!

  fa-commenting far  

  fa-microphone  

Presenteren

Leer presenteren onder begeleiding van een professionele presentator of presentatrice. Er wordt ingegaan op lichaamstaal en er worden handige tips en trucs gegeven. Hoe kom jij over op de camera? Wat vind jij van de camera? En nog belangrijker… Wat vindt de camera van jou?!

Schrijven

Tijdens de schrijfworkshop gaan de deelnemers samen met professionals aan de slag om zelfgeschreven artikelen te realiseren. De inhoud van de artikelen ontwikkelen de deelnemers zelf onder begeleiding van onze crew. De onderwerpen kunnen gerelateerd zijn aan de organisatie en/of het thema van de dag. Een dagdeel vol leuke opdrachten en harde deadlines, durf jij het aan?

  fa-pencil  

  fa-mobile-phone  

Vloggen

Vloggen is helemaal van deze tijd! Leer alles rondom het vloggen. Hoe trek je het publiek? Wat is interessante content om te delen tijdens het vloggen? Hoe kom je het beste in beeld? Tijdens de vlogworkshop gaan deelnemers aan de slag met vloggen onder begeleiding van een professional!

Filmen met je smartphone

Een televisie-item maken, maar dan met je smartphone? Dat kan! Tegenwoordig wordt de smartphone overal voor ingezet. Leer tips en trucs om een professioneel televisie item te maken met je smartphone! De deelnemers zullen een televisie item maken met begeleiding van een professional.

  fa-mobile-phone  

 
 

Meer weten?

Neem contact op met:

035 6267040
info@dagjemaken.nl

 
 

WIL JE OOK EEN DAGJE MEDIA MAKEN? NEEM CONTACT OP!