Lipdub, een hilarisch gebeuren!

Lipdub is hilarisch Abba Dancing Queen

DUBLIP? LIBDUP? DIBLUP? 

LIPDUB!! 

Alleen het woord al zorgt voor veel hilariteit, maar het samen doen..? Dat zorgt voor nóg veel meer pret en schaterlachen. Een Libdub, afkomstig van “Lip Dubbing” (Lip-nasynchronisatie), wordt gemaakt door mensen te filmen die een liedje meezingen of playbacken. De audio wordt achteraf vervangen voor de originele muziek. Je maakt je eigen op die manier je eigen hilarische muziekclip.

Stel je eens voor; 
Het is tijd voor een team-uitje. Je bent al een tijdje opzoek naar gezamenlijke activiteit en opeens lees je dit. Jullie gaan Lipdubben! 

Dancing Queen van ABBA Lipdubben

Jullie kiezen gezamenlijk een liedje uit, het wordt (bijvoorbeeld) Dancing Queen van ABBA. ABBA bestond uit 4 bandleden, er moet dus een rolverdeling worden gemaakt. Deze team-activiteit vraagt om enige samenwerking. Héél goed voor de teamspirit!

Wie zingt de choruslines van Agnetha en wie van Annie-Frid, wie speelt Bjorn of Benny en wie zingt en danst er mee tijdens het feest? Welke persoonlijke eigenschappen worden hier benut of juist ontdekt? Wat gaan jullie doen? Worden er danspasjes bedacht? Wie wordt wanneer gefilmd en wat doet de rest dan op de achtergrond?

Jullie worden omgetoverd in jaren 70-style met alles erop en eraan. Hilarisch natuurlijk. En dan is het tijd voor het echte werk. De camera draait, de muziek wordt gestart, ACTIE!

Het resultaat is een fantastische muziekclip gemaakt door jou en je collega’s. Uiteraard kun je je eigen liedje bedenken, of misschien een mix maken van 2 of 3 nummers. Een ding is zeker, deze middag vergeten jullie nooit meer.

Willen jullie juist de cameraman, producer of licht- en geluidsman of geluidsvrouw zijn tijdens het maken van een verschillende televisie items?

Wil je een onvergetelijk teamuitje organiseren?

Wij helpen je graag om met jouw team een lipdub clip te maken.

Neem contact op