Wat is er op tv vanavond?

Teamdag televisie maken

Wat is er op tv vanavond? 

Televisiekijkend Nederland kan er niet omheen. Er zijn in de nazomer van 2019 talloze BN’ers en programma’s van de ene naar de andere zender vertrokken. Dit najaar zal de geschiedenis ingaan als de strijd tussen RTL4 en SBS6. Sinds een week kijkt Nederland naar oude en nieuwe programma’s met oude en nieuwe gezichten. Er wordt veel over geschreven en veel over gevonden.

Wendy van Dijk en Chantal Janzen als nieuws item bij Goedemorgen Nederland

Deze week verschenen ‘likes’ van Wendy, na jaren terug bij SBS, op onaardige Twitter berichten over Chantal. Chantal, de nieuwe koningin van RTL, reageert met een humoristische foto terug naar Wendy. Natuurlijk begrijpen de dames zelf dat het niet echt Wendy was die Chantal naar beneden haalde. Maar het was toch weer een noemenswaardig stukje nieuws.

Hoe wordt een nieuws item eigenlijk gemaakt?

Om te ontdekken hoe het is om een nieuws item voor televisie te maken zou je eigenlijk eens een ‘dagje televisie maken’ moeten volgen. Samen met je team! In je eentje is het natuurlijk niet mogelijk om een item voor televisie in elkaar te zetten. Bedenk dat er een onderwerp moet worden gekozen, er moet een presentator zijn, een regisseur, een cameraman of -vrouw, productie, etc.

Dus wil je een leuk teamuitje organiseren? Kom met elkaar een dagje televisie maken en verzin een interessant nieuws item! Met een team vanaf ongeveer 20 personen kan je aan de slag in de studio!

Wil je een onvergetelijk teamuitje organiseren?

Wij helpen je graag om met jouw team een nieuws item te maken.

Neem contact op